LOKALNI IZBORI 2024 – Izlaznost u Subotici do 18 časova 35,13 %

Nosilac liste „Dr Balint Pastor – Savez vojvođanskih Mađara“ dr Balint Pastor glasao je jutros na biračkom mestu u MZ „Dudova šuma“.
„Molim sve građane da iskoriste svoje pravo, da glasaju za onu listu za koju smatraju da na najbolji način može da vodi ovaj grad, za one za koje smatraju da imaju najbolji program i da su imali najbolje rezultate u prethodnom periodu. Siguran sam da će sve proteći u najboljoj atmosferi. Ja se nadam da će ogromna većina građana glasati na ovim izborima „ rekao je Pastor.

 

Nosilac liste Koalicija Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković iskorsitila je svoje biračko pravo i obavila svoju građansku dužnost na biračkom mestu OŠ „Sonja Marinković“

U 9 časova, dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam glasao je na BM 35 u ambulanti 2 Doma zdravlja Subotica.
„Drage građanke i građani Subotice, pozivam vas da danas ispunite svoju građansku dužnost i izađete i glasate u što većem broju“ izjavio je Ivanišević.

Predsednik DSHV-a i Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Tomislav Žigmanov  glasao je u 10 časova, na biračkom mestu broj 40 u MZ Bajnat.

Nosilac liste broj 1 „Aleksandar Vučić – Subotica sutra“, Stevan Bakić glasao je, u društvu supruge, na biračkom mestu broj 12, „AD Željezničar“
Pozvao bih sve moje voljene Subotičane da izađu na izbore u što većem broju i da glasaju za budućnost svoje porodice, za budućnost bolje Subotice i naše prelepe Srbije – izjavio je Bakić nakon što je obavio svoju građansku dužnost.


Izlaznost do 18 časova je 35,13 odsto

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *