U četvrtak počinje akcija prolećnog uređenja Grada Subotice

Akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje Javno-komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo”, počinje u četvrtak, 23. marta i trajaće do 14. juna.

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica, biće postavljeni kontejneri zapremine 5 m3 za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava, koji će se po rasporedu nalaziti na unapred predviđenim lokacijama od 8 časova ujutru, a prazniće se istog dana između 12 i 14, odnosno 17 i 19 časova.

U onim mesnim zajednicama u kojima akcija traje po dva dana, kontejneri će ostati na lokacijama tokom čitave noći i povlačiće se narednog dana od 17 časova, a u onim mesnim zajednicama u kojim akcija traje jedan dan, povlačenje kontejnera počinje od 17 časova. Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa JKP “Čistoća i zelenilo” izvršiće uređenje lokacije na kojoj su se isti nalazili.

Akcija počinje u Mesnoj zajednici Čantavir, a kontejneri će u četvrtak, 23. i petak, 24. marta biti postavljeni na sledećim lokacijama:

– ugao Maršala Tita i Železničkog trga

– ugao Kanjiškog puta i JNA

– ugao Bolmanske i Atile Jožefa

– ugao Topolskog puta i Jedinstva

– ugao Srbobranskog puta i Maršala Tita