Izmena trase saobraćanja na autobuskim linijama 2 i 9

Od sutra, 28. juna do četvrtka 30. juna, u periodu od 7 do 17 časova, autobusi na liniji 2 Srpski šor – Pačirski put će saobraćati izmenjenom trasom u delu od Hale sportova do ulice Proleterskih brigada, zbog radova na proširenju ulice Proleterskih brigada u delu od pruge do Zorkine ulice, saopštilo je JP “Subotica trans”.

Autobusi na liniji 2 iz smera Pačirskog puta će saobraćati do Hale sportova uobičajenom trasom linije, ali će od Hale sportova prema Srpskom šoru saobraćati ulicama Sekereš Laska do Karađorđevog puta kojim sabraćaju do Zorkine ulice. Zorkinom ulicom saobraćaju do Proleterskih brigada odakle nastavljaju uobičajenom trasom do Srpskog šora. Polasci iz Srpskog šora će saobraćati identičnom trasom kao u odlasku na Srpski šor.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta „Dudova šuma groblje“, „Bazeni“, „Somborska pruga“, „Drvara“ i „Padejska“. Autobusi na liniji 9 saobraćaće sa identičnim izmenama kao i linija br. 2. Pre 7 i nakon 17 časova, odnosno van perioda u kojem su najavljeni radovi na putnoj infrastrukturi, autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.