Akcija Subotičke biskupije „Sveta mjesta naših putovanja“

Subotička biskupija uputila je poziv svim vernicima i pratiocima na društvenim mrežama, da tokom leta kada su aktuelni godišnji odmori, pošalju svoje fotografije crkava i drugih verskih objekata koje budu posetili tokom putovanja.

Vodeći se prošlogodišnjom idejom župe Marija Majka Crkve iz Subotice, od 01. jula do 31. avgusta pokrećemo akciju „Ljeto s Isusom“. Pošaljite nam fotografije crkava koje budete posetili tokom putovanja, a mi ćemo ih objaviti na našim zvaničnim stranicama i tako sa mnogima podeliti lepotu brojnih sakralnih mesta. Cilj ove naše akcije je uputiti na Božju prisutnost u sakralnim zdanjima, počev od najvećih katedrala, pa sve do najmanjih kapelica, kako kroz sama zdanja, tako i kroz trenutke provedene u njima, kažu u Subotičkoj biskupiji.

Učesnici mogu poslati najviše tri fotografije o jednoj crkvi, uz koju je potrebno napisati tačan naziv crkve, mesta i države, ime i prezime, kao i ime župe kojoj učesnik pripada. Fotografije se šalju na e-mail adresu: media.subisk.hu@gmail.com.