Subotičani, prijavite svoje ekipe na „Vojvodina Summer by Invictus”

Sportski savez grada Subotice poziva sve zainteresovane da prijave svoju ekipu za zabavno-sportsku manifestaciju „Vojvodina Summer by Invictus”, koja će se održati u petak, 21. jula na bazenu u Dudovoj šumi sa početkom od 19 časova.

Ovo takmičenje koje se organizuje na bazi nekadašnjih popularnih igara bez granica, zamišljeno je kao sportska manifestacija takmičarsko-zabavnog karaktera, koja za cilj ima da se učesnici dobro zabave savladavajući razne prepreke i logičke zadatke.

Na takmičenju može da učestvuje neograničen broj ekipa, a minimum je 4, dok jednu ekipu može čini najmanje 5 članova, od kojih mora učestvovati minimalno 3 muškarca i 2 devojke i sve ekipe učestvuju u nekoliko disciplina, u zavisnosti od njihovog broja.

Ovim putem pozivamo sugrađane da oforme svoju ekipu ili predstavljaju svoj klub i da se pre svega dobro svi zabave uz igre na bazenu. Besplatno učešće za sve ekipe i svoje građane obezbedio je Sportski savez Subotice uz pomoć Resora za sport i omladinu Grada, dodatne informacije mogu se dobiti u Sportskom savezu Subotice putem telefona na broj: 024/553-306 ili 063/519769 (Dejan Vuković), a prijave ekipa za takmičenje moguće je izvršiti i putem broja telefona 065/5268120, stoji u saopštenju Sportskog saveza grada Subotice.