Karatisti KK “Spartak – Enpi” vratili su se sa turnira okićeni medaljama

U Molu je proteklog vikenda održan prijateljski karate turnir “Srem – Bačka – Banat”, na kojem je učešće uzelo 17 klubova sa preko 200 takmičara. Takmičari iz KK “Spartak – Enpi” su osvojili ukupno 18 medalja, od toga 8 zlatnih, 6 srebrnih i 4 bronzane.

Zlato su osvojili Bakota Medard, Bobić Anastasija, Lalić Natalija, Kuzmić Mila i Josić Uroš. U kata timu poletaraca Jelačik Dušan, Govorković Aleksa i Jovanović Vukašin, u timu pionirki Bobić Anastasija, Lalić Natalija i Gojkov Dunja, a u kata timu poletarki Papić Jana, Vrućinić Mila i Davidović Nikolina. Srebro su osvojili Vrućinić Mila, Jelačik Dušan, Kuzmić Mila, Jovanović Vukašin, Gojkov Maša i Gojkov Dunja, dok je bronza pripala Đorđevski Stefanu, Papić Jani, Kuzmić Stefanu i Davidović Nikolini.

Na internacionalnom turniru u borilačkim veštinama koji je održan u Srbcu, KK “Spartak – Enpi” je nastupio sa pet takmičara, a ostvareni su sledeći rezultati, Anđelović Dimitrije u kategoriji seniora osvojio je zlatnu medalju, Bukilić Milovan okitio se zlatom u kategoriji nade, u kategoriji pionira zlato je osvojio Todorović Tadija, Boroš Luki pripala je srebrna medalja u katama i bronzana medalja u borbama, dok je Kerleta Pavle u borbama osvojio srebrnu medalju.