FK „Vinogradar” iz Hajdukova ponovo u Područnoj ligi

SFU „Kelebijska šuma”, pobednik Gradske fudbalske lige u sezoni 2022/2023, doneo je odluku da se sledeće sezone neće takmičiti u višem rangu takmičenja, pa je Područni fudbalski savez Subotice raspisao javni poziv za popunjavanje upražnjenog mesta.

Odlukom komisije, najbolje uslove za plasman u Područnu ligu imao je FK „Vinogradar”, tako da će se ekipa iz Hajdukova vratiti u ligu, u kojoj su se u nekoliko navrata borili za što bolju poziciju i plasman. Kako se navodi na FB stranici ovog sportskog kluba, jedan od važnih ciljeva uprave FK „Vinogradar” bio je da se klub vrati tamo gde mu je mesto, pa iako mnogi ne razumeju potez, u rukovodstvu smatraju da je upravi kluba i timu u razvoju potreban kvalitetan fudbal. U objavi se dodaje da su igrači i uprava svesni da će svaka utakmica u ovoj ligi biti teška, ali je tim spreman za izazov.

Učesnici Područne fudbalske lige Subotice za sezonu 2023/2024 su Tavankut, Udarnik Višnjevac, Vinogradar Hajdukovo, Proleter Ravno selo, Senta, Srbobran, Tomislavci, Sutjeska Bačko Dobro polje, Jedinstvo Srpski Kustur, Napredak Nadalj, AFK Ada, Jadran Feketić, Njegoš Lovćenac, Budućnost Savino Selo i Iskra Kucura.