Bodovi ostali u Požarevcu

U petak 3. novembra ekipa futslaera Spartaka gostovala je ekipi Požarevca. Utakmicu su obe ekipe počele veoma agresivno gde se jasno videlo koliko obe ekipe žele da dođu do bodova u ovoj utakmici.

Prvu šansu su imali domaći i iskoristili su je u 4. minutu kada je vodeći pogodak postigao Jeremić.Pokazatelj sa kojim žarom su igrale ekipe jesu žuti kartoni a sudija Ninić prvi je pokazao u 10. minutu za Lučanovića. U 11. minutu novi žuti karton ovaj put za domaće dobio je Gostović koji u 20. minutu postiže drugi gol za Požarevljane.

Spartak je drugo poluvreme počeo skroz drugačije ali hladan tuš na dobru igru gostiju rešio je Simić trećim golom na utakimici u 46. minuti. Novi gol isti igrač postigao je u 56. minutu. Kada su svi mislili da je gotovo golubovi su počeli da igraju fudbal. U 57. minutu Sili je smanjio na 41 a onda u 62. minutu gol postiže Tomić a rezultat je 4:2.

Novi gol usledio je u 65. minutu od strane Silija. Spartak je pokušao da dođe do izjednačenja ali bezuspešno pa je utakmica završena sa rezultatom 4:3 a bodovi su ostali u Požarevcu. U narednom kolu ekipa Spartaka dočekuje ekipu Kalča iz Niša gde će pred domaćom publikom probati da dođu do novih bodova.

Spartak: Bjelica, Celin, Lučanović, uberinić,Tomić.

Požarevac: Jović, Jeremić, Gostović, Simić V.,Simić N.