Isključenja struje u ulicama u Subotici

Isključenja struje u ulicama u Subotici (25.05.)

Zbog radova na el. energetskim objektima, bez struje će sutra ostati potrošači u sledećim ulicama:

– u Subotici od 08 do 14 časova, u ulicama Bore Stankovića (do Vatroslava Lisinskog), Plitvička br. 1, Arsenija Čarnojevića br. 22 i Tamiška u okolini.

– u Subotici od 09 do 11 časova, u Gajevoj, Gogoljevoj, Grge Peštalića, Hanibala Lucića, Mostarskoj, Golubovoj, Georgija Dimitrova, Janka Veselinovića, Svete Katarine, Ivane Brlić, Stipana Vilova, Gostivarskoj, Marije Bursać, Mažuranićevoj, Vrazovoj, Fruškogorskoj, Gregora Kreka, Triglavskoj, Marka Marulića i Cetinjskoj.

– u Subotici od 10 do 14 časova, Stari Žednik, Novi Žednik, Mikićevo, Đurđin, Pavlovac i Mala Pešta sa okolnim salašima.

– u Subotici od 13 do 14 časova, u ulicama i delovima ulica u okolini Harambašićeva od br. 1 do 16, Maksima Gorkog br. 40, Trg Svete Terezije BB i Trg Žrtava fašizma br. 5.

– na Paliću od 11 do 12 časova, Kanjiški put od Vinarije „Zvonko Bogdan“ do nadvožnjaka za Šupljak sa salašima u okolini.

– u Šupljaku od 11 do 12 časova, u naselju sa okolnim salašima.

– u Bačkim Vinogradima od 09:05 do 10 časova, Nosa – Poljski put.

– na Bikovu od 11:05 do 13 časova, deo ulice Bikovački Put između brojeva 190 i 272 i deo ulice Bikovo (na izlasku iz naselja prema Oromu).

– u Novom Žedniku od 10 do 14 časova, U naselju sa okolnim salašima.

– u Starom Žedniku od 10 do 14 časova, U naselju sa okolnim salašima.

– u Mišićevu/Verušiću od 10 do 14 časova, U naselju sa okolnim salašima.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija Subotica zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena, a slučaju vremenskih neprilika radovi će se otkazati.