Vrhunski izvođači i nezaboravan provod na StudFest-u u Subotici od 12. do 14. maja

Nakon ogromnog uspeha koji je prošlogodišnji festival doneo u Suboticu, StudFest i ovog proleća otvara svoja vrata svima onima koji žele da uživaju u dobroj muzici, đuskanju i provodu do zore! Vidimo se od 12. do 14. maja, kada će u II vojnoj kasarni u Subotici nastupati mnogobrojne domaće i svetske muzičke zvezde. Kroz svoj trodnevni program, StudFest će učesnicima ponuditi bogat muzički program, u kom će se preplitati različiti žanrovi – kako organizatori ističu, spremaju za svakoga po nešto!

Ljubitelji domaće muzike moći će da uživaju u hitovima poznatih umetnika poput Breskvice i Indire (ex Colonia), ali i da prisustvuju žurci na kojoj će dominirati veliki jugoslovenski bendovi. Za one koji obožavaju tvrđi zvuk i rock vibe, grupa Osmi dan biće tu da svojim jedinstvenim repertoarom osigura da cipelice same plešu.

Ovogodišnju techno binu popuniće planetarno poznata muzička imena: Miguel Bastida, Rikhter i ØTTA. A tu su i mnogi drugi izvođači iz zemlje i regiona, koji će uzdrmati scenu i ponuditi svim učesnicima vrhunsku energiju. Dnevne žurke i ove godine održaće se na PALIĆU i biće otvorene za sve posetioce. Ali to nije sve, pored sjajnoj muzičkog programa održaće se i edukativne tribine, koje su već drugu godinu zaredom podrška misiji i viziji StudFest-a, postavljenoj na početku razvoja ideje o festivalu. Na osnovu misije, vizije i vrednosti za koje se zalaže, StudFest se u 2023. godini opredelio za više projekata, a jedan od njih je START ME UP. Projekat je usmeren na sve mlade muzičare koji su “u borbi” da se, svojim radom, trudom i učenjem “proguraju” na tržište. StudFest je odlučio da podrži mlade na tom putu, organizuje takmičenje i pruži im priliku da nastupaju na jednoj od glavnih bina festivala. Osoba čiji miks bude odobren od strane stručnog žirija dobiće priliku da nastupi sa intro setom kao izvođač na