Služba za katastar nepokretnosti Subotica dobila priznanje RGZ-a

Služba za katastar nepokretnosti iz Subotice dobitnik je nagrade Republičkog geodetskog zavoda za najuspešniju službu u 2021. godini. Direktor republičkog geodetskog zavoda Borko Drašković uručio je načelniku službe SKN Subotica Milonji Božoviću plaketu za najbolji rezultat u ispunjenosti radnih ciljeva, kao i zahvalnicu za lični doprinos ovom uspehu.

Rukovodiocima najuspešnijih službi za katastar nepokretnosti uručene su Plakete i Zahvalnice u sedištu Republičkog geodetskog zavoda u četvrtak 10.2.2022. Na osnovu prikupljenih podataka o radu službi za katastar tokom 2021. godine izvršeno je godišnje ocenjivanje radne uspešnosti službi za katastar nepokretnosti i dobijena je konačna ocena uzimajući u obzir parametre ispunjenosti radnih ciljeva, srednje vrednosti kvartalnog ocenjivanja i dobijene vrednosti ocene na godišnjem nivou.

Služba za katastar nepokretnosti Subotica, koja obuhvata odeljenje katastra u Subotici, odsek SKN Bačka Topola i šalter za podneske Mali Iđoš broji ukupno 45 zaposlenih i tokom 2021. godine ostvario je najbolje rezultate u uspešnosti i efikasnosti rada. U okviru SKN Subotica formirano je ukupno 20.892 upravnih predmeta i 5.444 vanupravnih predemta tokom prethodne godine. Visoku efikasnost rada služba za katastar Subotica je pokazala rešavanjem ukupno 21.373 upravna i 5.377 vanupravnih predmeta, dok je svaki zaposleni tokom radnog dana proveo više od pet i po sati efektivnog rada na rešavanju predmeta.

Osim SKN Subotica, direktor RGZ-a je uručio Plakete rukovodiocima službama iz Pančeva i Sremske Mitrovice koje su zauzele drugo i treće mesto, dok su rukovodiocima službi koje su na rang listi uspešnosti zauzele od 4. do 10. mesta dodeljene Zahvalnice za efikasnost u radu.