Ekipa SSS ponovo briljirala u igrama na vodi

Tradicionalna sportsko-zabavna manifestacija, „Vojvodina summer by Invictus“, održana je juče na bazenu na Prozivci. Iako je takmičenje, kao i prethodnih godina, bilo planirano da se održi na bazenu u Dudovoj šumi, zbog nepovoljnih vremenskih uslova ono je premešteno u zatvoreni prostor SRC „Prozivka“.

I ove godine slavila je ekipa Sportskog saveza Subotice, kvalifikovavši se tako na završni turnir u Novom Sadu, na kojem će se do kraja leta nadmetati sa ekipama iz još nekoliko gradova.

Takmičenje „Vojvodina Summer by Invictus“ (nekadašnje „Igre bez granica“) je zamišljeno kao sportska manifestacija takmičarsko–zabavnog karaktera koja za cilj ima da se učesnici dobro zabave, savladavajući razne prepreke i logičke zadatke.

Na takmičenju u Subotici učestvovalo je osam ekipa koje su se nadmetale u čak 11 disciplina. Prvoplasirana je bila ekipa „Sportskog saveza Subotice“, drugo mesto pripalo je ekipi „Krivina“, a treće sastavu koji je nosio naziv „Dabrovi“.

Igre u Subotici organziovao je Trening centar „Invictus“ uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Subotice. Takmičenje na nivou Srbije će se održati u više gradova u našoj zemlji, dok će pobednici predstavljati svoj grad na finalnom takmičenju koje će se održati u avgusta na SPENS-u u Novom Sadu.