SDŽ „Spartak” proglasio najbolje sportiste u protekloj godini

Sportsko društvo Železničara „Jovan Mikić Spartak“, po sedmi put,  proglasio je najbolje sportiste društva za 2022 godinu. Titulu za najbolji klub dobio je Muški odbojkaški klub Spartak, za najbolju sportistikinju titulu najbolje dobila je Nina Šabić dok je najbolji sportista Sebastijan Nađ.

Dosta toga smo uradili, skrenuli pažnju i napravili dobar rezultat a i ova nagrada je samo plod onoga što smo uradili protekle sezone, rekao je Nemanja Jungić, kapiten kluba dodavši da i pored toga što pažnja publike I medija prija ekipa se neće uljuljkati u uspehu nego će nastaviti u istom ritmu.Nagradom je iznenađena i naša gimnastičarka Nina a osećaj je, kaže, divan dok prvak sveta Sebastijan Nađ sve svoje nagrade želi da podeli sa trenerima, klubom, prijateljima i porodicom.

Oni su jednako zaslužni za njih i na bar ovaj način želim da im vratim za sve što su učinili za mene. Priznanje za životno delo dobio je Zoran Kalinić, za postizanje vrhunskih rezultata u stonom tenisu dok je nagrada za najboljeg trenera otišla u ruke Borisu Arsiću, treneru Ženskog fudbalskog kluba Spartak.Za najboljeg sportskog radnika proglašen je jedan od osnivača džudo kluba Spartak Dušan Bartološ.