Radno vreme ambulanti od 14. do 18. marta

Naredne nedelje neće raditi ambulante u Maloj Bosni i ogranak 3 na adresi Ruđera Boškovića 22, saopštio je Dom zdravlja Subotica. Ostale ambulante opšte medicine radiće prema izmenjenom rasporedu.

Studentska ambulanta radiće u ponedeljak, sredu i četvrtak od 7 do 14 časova, dok u utorak i petak neće raditi. Ambulanta u Velikom Radanovcu će primati pacijente u ponedeljak, sredu i petak od 7 do 14 časova, u utorak od 13 do 20, dok u četvrtak neće raditi. Ambulanta u Đurđinu u ponedeljak i petak radiće od 7 do 14 časova, u sredu od 13 do 20, dok u utorak i četvrtak neće raditi.

Ambulanta u Bikovu neće raditi u ponedeljak, sredu i petak, radiće u utorak od 7 do 14, a u četvrtak od 13 do 20 časova. Ambulanta u Bačkim Vinogradima u ponedeljak će raditi od 10:30 do 14, a ostalim danima prema redovnom rasporedu, što se odnosi i na ambulantu u Hajdukovu, koja će samo u ponedeljak raditi skraćeno od 7 do 10 časova, dok će od utorka do petka raditi prema redovnom radnom vremenu.

Iz Doma zdravlja napominju da su, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, moguće i dodatne promene u rasporedu rada ambulanti.