Odbojkaši Spartaka u Banja Luci pokupili srebro

Na Međunarodnom pozivnom memorijalnom turniru ”Limun Papić” u Banja Luci, gde je domaćin bio odbojkaški klub Borac, učešće je uzela i ekipa Spartaka, a uz njih još su nastupile i ekipe OK Varaždin i OK Osijek.

Turnir se igrao oba dana vikenda, u subotu prvi protivnik bila je ekipa Varaždina, rezultat je bio 3:0, a nakon toga istog dana Spartak je izgubio od ekipe iz Osijeka rezultatom 2:1. U nedelju u poslednjem meču turnira, ostvarena je pobeda protiv domaćeg Borca sa 3:0. Ovaj turnir je specifičan po tome što se igrao na tri seta, nezavisno od rezultata.

Na kraju, prvo mesto zauzela je ekipa Osijeka, srebro je pripalo Subotičanima, treće mesto je osvojila ekipa Varaždina, a poslednje domaća ekipa Borca. Spartak je na ovom turniru nastupio u nekompletnom sastavu bez Murada Khana, koji se tek priključio ekipi, ali i bez Muse Konea koji je otišao iz ekipe. Ekipu je na ovom turniru vodio Ivica Jevtić, a Andrija Vulikić je proglašen za najboljeg  tehničara, dok je najbolji korektor bio Aleksandar Tumbas. Početak sezone je, kako trenutno situacija nalaže, rezervisan za oktobar.