SportSubotica danas

Javni trening “Jaka porodica – jaki ljudi” održaće se sutra na Prozivci

Sportski savez Subotice, uputio je poziv građanima da se prijave na javni trening, koji će se održati ispred bazena SRC “Prozivka” sutra, 07. septembra sa početkom u 18 časova.

Javni trening, koji nosi naziv “Jaka porodica – jaki ljudi”, organizuje “Aktivnija Srbija” uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva zaštite životne sredine, Sportskog Saveza Srbije i Univerziteta Singidunum, ima za cilj promovisanje kulture vežbanja, edukaciju, kao i podsticanja na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno menjati negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom.

Naročita pažnja posvećena je mališanima uzrasta od 3 do 11 godina, koji imaju prilike da na kreativan i zabavan način budu fizički aktivni. Dok roditelji vežbaju na jednom delu, njihova deca od 5 do 9 godina će se takmičiti u zanimljivim diciplinama Smart izaazov i avantura tima. Voditelj i ambasador projekta Julija Bakić, vodiće učesnik kroz ceo program. Veliku podršku pojektu kao i pooć pri realizaciji pružio je Sportski Savez Subotice. Trening će voditi Miljan Janićijević i Milan Ninić, instruktori i članovi tima Aktivnije Srbije, a svi učesnici imaće priliku da dobiju poklone od partnera projekta brenda “VODAVODA“ koja je pripremila osveženje za sve vežbače, a naši dragi prijatelji projekta podeliće majice i magnete sa popularnim junacima VODAVODA vodice, a brend Volim dobro u ljudima podeliće učesnicima ukusne i zdrave sokiće. Ljubitelji sportske opreme imaće priliku da upoznaju brend PEAK, jedinstveni sportski brend koji je podrška košarkaškoj i odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, stoji u pozivu Sportskog saveza Grada Subotice.

Prijave se vrše na sajtu www.aktivnijasrbija.rs.