Izmene u saobraćanju autobuskih linija 1a, 2 i 8

U ponedeljak, 14. marta, u vremenu od 07 do 16 časova, odnosno do završetka radova na asfaltiranju Pačirskog puta, doći će do izmene u saobraćanju autobuskih linija 1a „Kelebija granica-Novo naselje“, linije 2 „Srpski šor-KTC“ i linije 8 „Železničko naselje-Aleksandrovo“, saopštilo je JP “Subotica – trans“.

Autobusi na liniji 1a će se od Bajnatske ulice kretati trasom linije 16 do ulice Aksentija Marodića, nakon čega će se vratiti na svoju trasu u Novom naselju. U ulici Aksentija Marodića biće postavljena tri privremena autobuska stajališta – kod semofora i kod pijace.

Autobusi na liniji 2 će saobraćati do Izvorske ulice (autopraone „Monca“), gde će ujedno biti i početno stajalište ove autobuske linije. Na polascima od privremenog stajališta u Izvorskoj, sledeće stajalište u smeru Srpskog šora biće „Bajnatska II“.

Autobusi na liniji 8 će saobraćati uobičajenom trasom do Kolevke, odakle će skrenuti levo na Pačirski put, zatim će se kretati Beogradskim putem do ulice Aksentija Marodića, odakle će saobraćati uobičajenom trasom  u Novom naselju (Aleksandrovo). Tokom radova na asfaltiranju, neće biti u upotrebi stajališta „Bolnica II“, „Pačirski put“, „Dušana Krnjajskog“ i „Novo naselje pijaca“.

Autobusi na navedenim linijama će koristi stajališta linije 16 na Beogradskom putu u delu od Izvorske ulice do ulice Aksentija Marodića.