Dodeljene nagrade najboljim ekipama i pojedincima u takmičenju “Sport u policiji”

U Hali sportova juče je upriličena svečana dodela pehara i diploma najboljim ekipama i pojedincima, učesnicima gradskog takmičenja u sportskim disciplinama, koje je održano u okviru akcije “Sport u policiji”. Takmičenja su se odvijala na Gradskom stadionu, u Hali sportova i na strelištu u atletici, basketu, futsalu i streljaštvu.

U atletici, u trčanju na 400 metara, najbolja je bila Sanela Horvat sa vremenom 1:21,07, dok su u kategoriji muškaraca u Kuperovom testu najbolji rezultat ostvarili Igor Batinica i Marko Jaćimović. U basketu 3×3 prvo mesto zauzela je ekipa OSP sa četiri, PIS 1 sa 2, dok ekipa OVS nije ostvarila nijedan bod. U streljaštvu, prvo mesto zauzeo je Novak Krivokapić, drugi je bio Mladen Višnjić, a treći Slaviša Mojsić. U futsalu je učestvovalo šest ekipa koje su se takmičile u dve grupe. A grupu činile su ekipe PIS 1, UGP, PS MI, a B grupu OSP, PIS 2 i VSJ. Nakon odigranih kvalifikacionih utakmica, prvo mesto osvojila je ekipa PIS 1.

Diplome za plasman na Regionalno takmičenje dobila je odbojkaška ekipa “OSP” Subotica i Sanela Horvat, predstavnica u atletici na trci 400 metara. Najboljima pehare i diplome uručili su Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za sport i omladinu, Vladan Gajić, načelnik saobraćajne policije PU Subotica, Dušan Savić, zamenik načelnika policije i Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.