Čestitka gradonačelnika odbojkašima Spartaka

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić uputio je čestitku igračima MOK “Spartak” i članovima pomenutog sportskog kolektiva na, kako je istakao, blistavoj pobedi koju su ostvarili juče, u trećem meču finalne serije plej-ofa Prvenstva Srbije, nad veoma snažnom ekipom „Vojvodine“ iz Novog Sada.

“Borbenost, veština i fer-plej koji su pokazali naši odbojkaši na jučerašnjoj utakmici, uz gromoglasnu podršku sa tribina Hale sportova, prava je slika sportske Subotice, čiji klubovi ostvaruju ponovo najbolje razultate, oslonjeni na višedecenijsku šampionsku tradiciju. Ekipa „Spartaka“ je, u punom sastavu i kroz dominaciju u svim segmentima igre, a naročito čvrstinom odbrane, došla do zaslužene pobede na domaćem terenu i obradovala sve sugrađane. Pobednički niz „Vojvodine“ je prekinut i na krilima sjajne subotičke pobede naši momci odlaze na odlučujuću utakmicu, koja će se igrati u nedelju, 17. aprila, u maloj dvorani novosadskog „SPENS“-a, sa početkom u 20:00 časova” istakao je Bakić i dodao da je JP „Subotica-trans“ obezbedilo jedan besplatan autobus za Subotičane koji žele uživo da bodre odbojkaše „Spartaka“, a koji će na dan utakmice krenuti za Novi Sad u 17:30 ispred Hale sportova.

“Pozivam sve ljubitelje odbojke i kvalitetnog sportskog nadmetanja da iskoriste ovu priliku i daju snažnu podršku plavo-belima u Novom Sadu, kako bi došlo i do petog meča, čiji bi domaćin bio naš grad, pa bi se o šampionskoj tituli odlučivalo u Subotici, na domaćem terenu. Naši sugrađani kojima je u nedelju praznik i svi koji neće biti u prilici lično da prisustvuju, imaće priliku da prate utakmicu putem prenosa na javnom televizijskom servisu. Cela Subotica je uz naš MOK „Spartak“! Srećno i napred, do pobede!”, stoji u čestitki gradonačelnika.