Važna 3 boda za opstanak

Spartak Ždrepčeva krv – Mladost (Lučani) 2:0 (0:0)

Spartak je pobedio u najvažnijoj utakmici borbe za opstanak ekipu Mladosti iz Lučana sa 2:0 golovima Hrstića i Tumbasevića u drugom poluvremenu. Utakmica je počela u visokom tempu sa obe strane. Smenjivali su se napadi na obe strane. Šansu je imao Mirić nakon asistencije Silađija, ali je uputio slab šut pa je golman Manojlović lako otklonio opasnost. Najbolju priliku za vođstvo imao je Spartak nakon što je Petar Stanić uspolio Todoroskog koji je uputio silovit šut i istakao golmana Stamenkovića.

Drugo poluvreme bilo je znatno sadržajnije. Subotičani su poveli u 60. minutu susreta, Todoroski je uputio centaršut sa desne strane lopta je došla do Hrstića koji pogađa mrežu za 1:0. Priliku za poravnanje Mladost je imala pet minuta kasnije kada im je dosuđen slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora. Prekid je izveo Mirić, međutim lopta odlazi preko gola. Smenjivale su se prilike na obe strane. Uzvratio je Spartak, Tošeski je izveo udarac iz ugla lopta dolazi do Stanića koji je glavom bio neprecizan. Mogao je Jojić da poravna rezultat u 82 minutu susreta, izveo je dobar slobodan udarac sa oko 18 metara i za malo bio neprecizan, pogodio je spoljni deo mreže. Spartak je do knačnog rezultata došao u 87. minutu, Stanić je uputio centaršut sa desne strane lopta je došla do iskusnog Ubirapipa koji je glavom spušta pred noge Tumbaseviću koji pogađa mrežu za konačnih 2:0.

Spartak Ždrepčeva krv: Manojlović, Tanasin, Ostojić, Bogićević, Vitorović, Addo, Đurasović (68. Tošeski), Todoroski (78. Ubiparip), Stanić, Hrstić (76. Marinković), Rošević (85. Tumbasević)

Mladost: Stamenković, Varjačić (81. Adamović), Ćirković, Milošević, Leković, Žunić (66. Stanisavljević), Samuel (66. Ješić), Mirić, Jojić, Udovičić, Silađi (66. Marčić)