Stefan Spremo novi član KMF “Full Feel”

Zadnjeg dana prelaznog roka, timu futsalera kluba KMF “Full Feel” priključio se Stefan Spremo, koji je do sada branio boje KMF “Spartak”.

Stefan fudbal trenira od svoje 5 godine, a prve ozbiljnije korake napravio je u Severu, nakon čega je prešao u redove FK “Palić” kod tadašnjeg trenera Dejana Veselinovića, gde je proveo dve sezone, a sa nekoliko svojih saigrača i trenerom došao je u Spartak. U Spartaku je, kako ističe, proveo najduži period, prošao je sve mlađe kategorije do prvog tima, za koji je i debitovao 2016. godine protiv FK “Partizan” na stadionu JNA, u jednom momentu igrao je i na poziciji kapitena u meču protiv OFK “Beograd”, a odigrao je još nekoliko superligaških utakmica.

“Futsal sam počeo da igram 2021. godine u KMF “Spartak”, koji je tada bio član Vojvođanske futsal lige i tu smo izborili plasman u Savezni rang, odnosno Drugu futsal ligu Srbije. Sve to mi se svidelo, pa sam odlučio da dam svoj maksimum i potrudim se da i u futsalu napravim nešto više u karijeri”, kaže Spremo za sajt Subotica danas.