Spartak nestrpljivo čeka nedeljni duel sa Partizanom

Fudbaleri Spartaka pobedom u prošlom kolu prekinuli su cni niz i time podigli raspoloženje pred utakmicu sa Partizanom , stiče se utisak da ekipa Spartaka nestrplivo čeka izlazak na teren .Utakmica se igra ,u nedelju , 06.02. na gradskom stadionu u 14 časova.

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Nebojša Vukčević – Dobro smo trenirali protekle nedelje. Dočekujemo ekipu Partizana koja je lider na tabeli. Očekujemno pravi fudbalski megdan da napravimo fudbalski spektakl za publiku. Pozvao bih ovom prilikom navijače i fudbalske sladokusce da dođu na utakmicu i pruže podršku ovim mladim igračima a mi ćemo sve učiniti da od te utakmice napravimo fudbalski spektakl. Partizan je ekipa o okojoj ne treba puno pričati, nama je jasno sa kime igramo i ovo je za nas fantastičan momenat da pokažemo sebe u pravom svetlu. 

Spartak nema velikih kadrovskih problema – Nedostajaće Nemanja Nikolić, koji uz sve napore medicinske službe teško da će biti spreman za utakmicu u nedelju. – zaključio je Nebojša Vukčević. 

Luka Bijelović  Sezonu smo počeli malo lošije, ali mislim da smo prošlo kolo pokazali pravu igru Spartaka i kako bi trebali da izgledamo i u nedelju. Nećemo izaći sa belom zastavom već idemo na teren da se nadigravamo sa renomiranim protivnikom i verujem da možemo da iznenadimo lidera Lige.