Sa novim šefom struke do novih bodova

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi, sa novim šefom struke putuju na megdan u Kragujevac ekipi Radničkog 1923, u utakmici 28. kola Mozzart Bet Super lige. Utakmica između ova dva tima odigraće se u subotu, 01. aprila sa početkom u 14 časova, a nju je najavio Milan Milanović, novi šef struke Subotičana.

Ovo je prva utakmica pod mojim vođstvom i nadam se da ćemo imati jedan psihološki momenat kod igrača da daju svoj maksimum, a to što sam ja video da je taj maksimum daleko iznad pozicije u kojoj se nalazimo. Za početak imamo jednu vrlo jaku ekipu koja se bori za poziciju u plej ofu, a ja mislim da su oni po igrama, po snazi i po načinu igre za jedno peto, šesto mesto. Očekujem vrlo interesantnu utakmicu, gde će pored borbe, nadam se biti i kvaliteta.

Dženan Bureković se nada dobrom rezultatu. Dobili smo novog šefa, trudićemo se da ispunimo sve njegove zamisli. Putujemo u Kragujevac sa namerom da napravimo dobar rezultat i da odigramo dobru utakmicu. Imao sam povredu, uspešno sam se vratio, treniram već dve nedelje i ukoliko se šef odluči da zaigram daću svoj maksimum. Potrudiću se da pomognem momcima da ostavre dobar rezultat.