Rukometaši Spartaka ostvarili treću pobedu

U 4. kolu Super B lige, rukometaši Spartaka ostvarili su treću pobedu u sezoni protiv ekipe Apatina rezultatom 35:27. Ovo je i treća uzastopna pobeda u novoj sezoni kojom su rukometaši Spartaka zadržali lidersku poziciju, koja garantuje povratak u Super ligu.

Spartak: Nikolić, Momić 2, Miskin 1, Milović 2,  Vuković, Ivić, Milisavljević 3, Potpara, Gašić, Spremo 6, Radosavljević 11, Bošković 4, Bukvić, Rakić 6, Laković, Vojvodić.

Apatin: Milićević, Pilipović, Gajin, Rudić 4, Horvat 4, Jokić, Mandić P. 1, Kuprešanin, Bogojević, Mandić Z., Polovina, Milojević 8, Pejić Jovan 3, Braun 3, Gardijan 4.

Utakmica je počela veoma  izjednačeno i Spartak je golove davao preko Rakića i Sprema dok je za goste precizan bio Milojević. Nakon toga, Spartak postiže tri gola iz dobre odbrane i rezultat je u 5. minutu bio 4:1 za domaće. Nakon toga neko vreme igralo se gol za gol, sve do momenta kada je nakon gola Momića domaći tim otišao na 9:6. Usledilo je isključenje u redovima domaćih, pa su gosti to iskoristili i prišli sa golovima Brauna na samo gol zaostatka. Nakon toga domaći su zaigrali ponovo odbranu sa početka meča i sa golovima ponovo Rakića i Spreme u 26. minutu, dolaze prvi put na meču do 4 gola prednosti.

Rezultat na semaforu tada je bio 13:9. Stečenu prednost domaći igrači održavali su  sve do poluvremena, koje se  završilo sa rezultatom 15:11. Početkom drugog poluvremena gosti su imali dobar nalet, kada su iskoristili par grešaka domaćih igrača kada je rezultat bio 21:20. Slaviša Laković zatražio je tajmaut  nakon kojeg se polako ali sigurno, domaća ekipa odvajala i pravila razliku.

Zahvaljujući Radosavljeviću u 48. minutu, domaći su došli do najveće prednosti od 6 golova, a tada se već mogao naslutiti pobednik meča. U 52. minutu održavala se razlika i  golom istog igrača pitanje pobednika bilo je rešeno. Najveće vođstvo došlo je u 55. minutu, kada su domaći lepom akcijom pogodili za 8 golova prednosti. Priliku su dobili skoro svi igrači.

Na kraju utakmice kao i nakon svake proglašen je igrač utakmice, a na ovoj to je bio domaći igrač Rakić koji je zrelom igrom i golovima u najbitnijim trenucima doveo svoj tim do treće pobede u sezoni.U sledećem kolu Spartak gostuje ekipi Inđije.