Poraz odbojkaša Spartaka

Odbojkaši Spartaka su u poslednjem meču u ovoj godini, gostovali u Kragujevcu ekipi Radničkog. Kod Spartaka u veoma bledoj partiji najbolji je bio Murad koji je bio dvocifren, dok je u ekipi Radničkog najbolji bio Blagojević sa 27 poena.

U prvom setu Spartak kao da se nije pojavio, pa je rezultat bio visokih 25:14 za Radnički, koji je jasno stavio do znanja gostima iz Subotice da neće tako lako pustiti da bodovi odu na sever Bačke. U drugom setu izabranici Ivice Jevtića popravili su svoju igru i od starta seta bili su u vodstvu od par poena. Spartak je vodio konstantno po jedan ili dva poena sve do rezultata 23:21, a onda je ekipa Radničkog zatražila tajm aut kada je u igru ušli Goić i Spasojević i to je urodilo preokretom. Murad je napravio grešku na 23:23, loptu spustio u mrežu, a onda je Radnički preko Blagojevića realizovao prvu set loptu.

U trećem setu kad su svi mislili da je Spartak fizički pao, razigrali su se Vulikić i Pavlović, a Spartak je imao vodstvo od 17:12 i nekako je uspeo da ga održi, pa je set završen rezultatom 25:22. U četvrtom setu ekipa Radničkog je odmah napravila prednost od 10:5 i Ivica Jevtić je morao tražiti tajm aut. Ipak ni to nije pomoglo, Spartak je u jednom momentu vezao tri poena na servis Pavlovića, ali Radnički na krilima Petrovića privodi kraju i poslednji poen osvaja Ristić, set se završava sa 25:16 i Radnički ostvaruje pobedu od 3:1. Spartak u narednom kolu dočekuje Takovo iz Gornjeg Milanovca. Utakmica se igra 20. januara u Hali Sportova u Subotici.