Počinje Školica klizanja

U petak, 08.decembra počinje sa radom Školica klizanja za sezonu 2023/2024 koju tradicionalno, po četrnaestu godinu zaredom organizuje HK Spartak. Kao i u prethodnim sezonama, Školica klizanja će se održavati svaki radni dan (ponedeljak – petak) u terminima 9:00-10:00h (počevši od 11.12.2023.) i 16:00-16:50h (počevši od 08.12.2023.) na Gradskom klizalištu u Subotici dok će za vreme zimskog raspusta biti aktuelan samo popodnevni termin. Uprkos brojnim poskupljenjima u svim segmentima života, cena mesečne članarine je ostala ista kao i prethodnih sezona i iznosi 2.500,00 dinara (koja se računa od datuma polaska u jednom mesecu pa do sledećeg istog tog datuma u narednom mesecu), a u slučaju da žele da nam se priključe rođeni brat/sestra, drugo dete ima popust u iznosu od 40% (umanjeno za 1.000 din) i plaća 1.500,00 dinara mesecno.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je 4 pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje privatne/lične klizaljke, uspeli smo da obezbedimo određenu količinu klizaljki koje se dobijaju na korišćenje (besplatno tj uključeno je u cenu). Za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i za laktove, kako prvi padovi na ledu ne bi bili previše bolni i na kraju odbojni za nastavak obuke.

Tokom prethodnih sezona kroz Školicu klizanja je prošao veliki broj najmlađih sugrađana i svima ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće najveći deo dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili kompjutera, što predstavlja jedan od najvećih „problema“ današnjice u razvoju dece.Prilikom dolaska na treninge potrebno je doći malo ranije (15-30 minuta) kako bi se na vreme preobuli i bili spremni za početak obuke, a takođe se preporučuje adekvatna garderoba (skafander ili termo pantalone, kapa, rukavice). Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte na 024552017 ili 0641465787.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *