Odbojkaši poraženi od Vojvodine

Odbojkaši Spartaka, u sredu 2. novembra, odmerili su snage sa ekipom Vojvodine u okviru četvrtfinala kupa Srbije za odbojkaše za sezonu 2022./23. U prvom setu igralo se ravnomerno a nijedna ekipa nije imala više od 5 poena prednosti.

Vojvodina je prva stekla vođstvo koje je održavala dobrom igrom Murada i Dejo dok je među igračima Vojvodine najbolji bio Parapunov. Došlo se do rezultata 21:21 gde Spartak dolazi do prvog vođstva na ovom meču koje nije dugo trajalo jer jednom greškom Jungića,a nakon toga i dobrom kontrom i blokom Vojvodina stigla do prvog seta sa 25:23. U drugom setu opet je povela Vojvodina sa tri poena.

Osetila se mala razlika u kvalitetu, a nakon toga čitav set igralo se poen za poen gde su golubovi konstantno pokušavali da dođu do izjednačenja ali ni u jednom momentu to nisu uspeli pa je i drugi set realizovala Vojvodina sa rezultatom 25:22. Treći set počeo je opet odlično za Vojvodinu. Mehić se razigrao a crveno bele u pohodu na polufinale kupa Srbije. Spartak se nakon tajm auta opet vratio u igru, stiže do izjednačenja 21:21 da bi opet došlo do grešaka kada iskusnija ekipa Vojvodine dolazi do trećeg seta sa rezultatom 25:23.

Tako je utakmica završena sa 3:0 za Vojvodinu. Naredni meč odbojkaši Spartaka gostuju ekipi Ribnice gde će pokušati da zaborave ovaj poraz i dođu do pobede u Super ligi Srbije.

Spartak: Murad, Milović, Dejo, Vulikić, Pavlović, Lečić, Tumbas ,Mašulović, Jungić

Vojvodina: Parapunov,Mehić,Zečević,Vilimanović,Negić,Krsmanović