Od 9. do 12. novembra VI Međunarodni veteranski turnir u rukometu

VI Međunarodni veteranski turnir u rukometu „Trofej Subotica 23” održaće se od 09. do 12. novembra a na isti se prijavilo , kažu organizatori 35 ekipa, 21 ekipa u muškoj i 14 u ženskoj konkurenciji. Ekipe ove godine dolaze iz Tuzle, Sarajeva, Križevaca, Rijeke, Pule, Beograda, Sombora, Novog Sada, Osijeka, Zadra, Podgorice, Zvornika, Bjelovara, Korčule…

Želeo bih da da se zahvalim Gradu Subotici, Sportskom savezu Subotice, Sportskom savezu Srbije i Rukometnom savezu Vojvodine koji su uz nas već šesti turnir a koji je iz godine u godinu sve veći, rekao je predsednik Rukometnog sportskog udruženja „Stara škola“ Nenad Kanurić,  dodajući da sledeće godine očekuju još bolji odziv. Kanurić je potom pozvao sve ljubitelje sporta da dođu na otvaranje turnira 09. novembra u 17 časova u fiskulturnu halu Tehničke škole Ivan Sarić obećavajući spektakl jer će na turniru nastupiti veliki igrači – bivši reprezentativci ovog sporta.

2017. godine naša ekipa uzela je učešće na sličnom turniru međunarodnog karaktera u Tuzli a nakon toga smo odlučili da organizujemo ovaj naš koji organizujemo uspešno već šesti put. Motiv je bio da ljude koji se više aktvno ne bave sportom aktiviramo i uključimo u sportski život kao i da učesnicima dočaramo sve lepote našeg grada, rekao je ovom prilikom član organizacionog odbora Boris Živkov.

Zajednički motiv nam je prijateljstvo, zajedništvo, sportski duh a samim tim što svake godine imamo sve više učesnika dokaz je da ovaj posao radimo dobro.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *