Milan Milanović novi šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv

Na konferenciji za medije koja je održana na Gradskom stadionu u Subotici, predstavljen je novi stručni štab FK Spartak Ždrepčeva krv. Novi šef struke je Milan Milanović, a njegov prvi pomoćnik biće Milan Kuljić. Saradnja između novog trenera i subotičkog kluba je dogovorena do kraja sezone sa opcijom produženja na još godinu dana.

Predsednik kluba Nikola Simović se zahvalio odlazećem Stručnom štabu na čelu sa Ljubišom Dunđerskim koji je, kako je naglasio proteklih šest meseci dao svoj maksimum i sve od sebe da se postignu što bolji rezultati. Mislim da u nekim momentima i nismo imali sreće i da je Spartak zaslužio više bodova i bolje rezultate po prikazanoj igri ekipe. Ljubiša ostaje u klubu na mestu sportskog direktora, a zahvalio bih se i Savi Pavićeviću koji više nije u klubu a dao je svoj maksimum da pomogne. On je vojnik kluba i želim mu svu sreću u daljoj karijeri. Simović je predstavio i nove članove struke. Kako je rekao, Milana Milanovića ne treba posebno predstavljati jer je poznat u srpskom fudbalu. Vodio je brojne klubove u zemlji i inostarnstvu i beležio dobre rezultate. Siguran sam da će on svojim znanjem i iskustvom uspeti da razmrda našu ekipu i da će Spartak sa njim beležiti dobre rezultate i ostvariti opstanak u Super ligi. U stručnom štabu kao prvi pomoćnik pridružiće mu se Milan Kuljić, kome se takođe zahvaljujem što je došao u klub i želim im dugu i uspešnu saradnju.

Novi šef struke Milan Milanović zahvalio se na poverenju. Učiniću sve da opravdam ukazano poverenje i da dođemo do zacrtanog cilja, što je sada opstanak u Super ligi. Provejava mišljenje da ekipa igra dobro, samo da izostaju rezultati. Na meni je da promenim taj rezultat i ako je tako biće nam lakše. Moje viđenje sa strane je da je možda takmičarski naboj veći i ne dozvoljava nam da uživamo u lepoti igre, ali da se igra na rezultat, jer je borba za opstanak. Svoje viđenje izneo je i novi pomoćni trener Milan Kuljić. Mislim da smo svi na istom zadatku i debelo sam uveren da zajedničkim snagama možemo da ostvarimo sve zacrtano. Veliki sam optimista po tom pitanju. Sledeći meč fudbaleri Spartaka igraju u subotu, 01. aprila, kada se u Kragujevcu sastaju sa ekipom Radničkog 1923.