SportSubotica danas

Košarkaši Spartaka savladani na domaćem terenu

Treću put uzastopno OKK Beograd je bio bolji od Spartaka. Beograđani su bili u konstantnom vodstvu, dominirali su u skoku i imali su visok procenat šuta za tri poena. Domaći su uspeli da dođu na minus 9 na 5 minuta do kraja, ali je posle trojke Topića za 76:92 jasno bilo da bodovi putuju za Beograd.

Trener gostiju Vule Avdalović je čestitao Spartaku na odličnoj sezoni, a od svog tima očekuje da i protiv  FMP-a bude kao večeras i da pokuša da trijumfuje.  Kapiten Predrag Prlja je ocenio da igrači Spartaka nisu imali potrebnu energiju za ovakvu utakmicu i da ih je gost nadskakao. Nekako posle plasmana u ABA 2 ligu, kao da nam je ponestalo motiva, što se nije videlo protiv FMP-a, ali ne potcenjujući odličnu ekupu OKK Beograda, večeras jeste.  Trener Slobodan Ljubotina je rekao da mu je žao što su se oprostili od navijača porazom, ali da će u poslednjem meču protiv Zlatibora u nedelju dati sve od sebe da poprave utisak.

Spartak Office Shoes: Ilkić 1, Prlja 2 (6 skokova), Dodić 9, Milisavljević 18, Kojić, Nagulić, Gazibegović, Bojić 21, Danilović (7 skokova), Medarević 4 (9 skokova), Sokolović 13 (7 asistencija), Barna 12.

OKK Beograd: Milenković, Miljenović 31 (6 skokova, 8 asistencija), Jelavić 11 (16 skokova), Vukčević 6, Milutinović, Vučurović, Mušikić 20 (5 skokova), Živković, Labović 3, Krsmanović 6 (5 skokova), Topić 18 (5 skokova, 8 asistencija), Malovec 6 (6 skokova).