GOLUBICE SE OKITILE DUPLOM KRUNOM (U finalu Kupa savladale Slogu iz Zemuna)

U prelepom ambijentu, na stadionu TSC Arena u finalu Kupa Srbije za žene fudbalerke Spartaka savladale su ekipu Sloge iz Zemuna ubedljivim rezultatom od 5:0 ( 1:0 ). Dominacija golubica bila je više nego očigledna, dok je posed lopte po slobodnoj proceni naše redakcije bio 80 : 20 u korist golubica. Visok tempo i konstantni napadi Spartaka nisu dali mogućnost ekipi iz Zemuna da ozbiljnije zaprete Spartakovoj golmanki.

Završili smo ovu sezonu sa duplom krunom i zaista smo presrećni, kaže Boris Arsić, trener. Radili smo naporno kako bi došli do ovih rezultata, a devojkama ovom prilikom čestitam od srca. Čitave godine su bile na visini zadatka. Finale pre finala je bilo u Beogradu gde smo pobedili Crvenu Zvezdu  a večeras smo da tako kažem imali ulogu favorita koju smo opravdali , kaže još Arsić i dodaje da većina devojaka ide na zasluženi odmor, dok ostale imaju reprezentativne obaveze. Sada nam predstoje obaveze kad je u pitanju Evropa tako da je na nama da sad iskoristimo ovaj period i da se devojke dobro odmore kao i da napravimo dobar tim i da doslovno reprezentujemo našu zemlju u Evropskim takmičenjima.

Očekivali smo moram priznati sličnu utakmicu kao što smo igrali u prvenstvu da oni budu defanzivno orijentisani , komentarisala je kapitenka Violeta Slović a potom čestitala igračicama i stručnom štabu na osvajanju duple krune. Sad nas očekuju reprezentativne obaveze a posle toga se spremamo za ligu šampiona i sve ono što smo planirali veći deo godine. Moramo to da prikažemo u Evropi a mi želimo da Srbiju predstavljamo na najbolji mogući način. Zahvalila bih se pre svega na ovoj organizaciji TSC-a , jer je bilo uživanje igrati na jednom ovakvom stadionu i mislim da se ženski fudbal danas podigao na još jedan nivo više.