Fudbaleri TSC-a sutra izlaze na megdan Radniku

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole, sutra, 02. marta od 16h u okviru 25. kola Superlige, u TSC Areni dočekuju ekipu Radnika 1926 iz Surdulice. Bačkotopolčani obećavaju da će pred domaćom publikom pružiti dobru partiju i pokušati da osvoje sva tri boda koja ih vode u dalji rang takmičenja. Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je naglasio da i pred ovu, kao i svaku drugu utakmicu očekuje dobru igru svog tima i pobedu.

„Posle prethodne dve dobre utakmice, jedne pobede i jednog remija, pred nama je veoma bitanmeč protiv odlične ekipe Radnika. O njihovom kvalitetu svedoči činjenica da ni Crvena zvezda u dva navrata nije uspela da ih savlada. Pobedili su i Vojvodinu u Novom Sadu, što svakako nije lako. Čvrsti su i dobro organizovani. Moj uvaženi kolega Dušan Đorđević ih sjajno vodi. Znamo da nas čeka zahtevna i ozbiljna utakmica, za koju verujem da će biti zanimljiva i da ćemo uspeti da pobedimo“, rekao je Lazetić i dodao da se ekipa pripremila za meč i da je plan da od prvog minuta pokušaju da nametnu svoj stil igre, kako bi kroz brz i kvalitetan fudbal došli do pozitivnog rezultata. Prema njegovim rečima, klub ima problema zbog odsustva nekih igrača.

„Nažalost naš tim je oslabljen jer su Antonić i Tomanović suspendovani zbog žutih kartona, a Pinto i Dukure su roviti zbog povreda i teško da će biti spremni za sutrašnju utakmicu. Naravno, to ne mora da bude problem, već prilika da neki drugi igrači iskoriste šansu da pokažu koliko su dobri, da pokušaju da se nametnu i dokažu da zaslužuju veću minutažu, Na nama je da kao tim prevaziđemo prepreke i da igraći koji dobiju priliku pomognu timu da dođe do nova tri boda,“ kazao je Lazetić.

Napadač Petar Ratkov je istakao da očekuje čvrst i dobar meč i dodao :“Verujem da će meč biti uzbudljiv. Igraćemo našu igru, i uz podršku domaćih navijača daćemo sve od sebe da pobedimo“.

FK TSC je trenutno 7. na tabeli sa osvojenih 30 bodova, a ekipa Radnika je 11. sa 28 bodova.