Fudbaleri TSC-a počeli pripreme za nastavak sezone

Ekipa TSC počela je pripreme za nastavak sezone, kako bi igrači bili maksimalno spremni da ostvare dobre rezultate i željeni plasman na tabeli u prolećnom delu takmičenja.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić, ovogodišnji dobitnik tradicionalne godišnje nagrade Fudbalskog saveza Vojvodine ”Plaketa za najistaknutijeg šefa stručnog štaba u Vojvodini“, izrazio je zadovoljstvo zbog početka priprema. „U utorak smo se okupili na zajedničkom ručku sa predsednikom i upravom kluba i na taj način zatvorili stranicu koja se tiče prethodne polusezone i počeli sa pripremama za novu. Fudbaleri su prošli lekarske preglede i odradili prvi trening. U Bačkoj Topoli ćemo trenirati do 13. januara kada je planiran polazak u Tursku na dvonedeljne pripreme. Po povratku, 27. januara, ostaje nam još nedelju dana do početka prvenstva“, rekao je Lazetić.

„U januaru ćemo odigrati šest pripremnih utakmica, od kojih dve ovde u Srbiji. Prvu 5. januara sa Spartakom, a 12. sa Voždovcem. Na pripremama igramo još četiri utakmice. 15. protiv Neftčija iz Bakua, 19. protiv mađarskog Debrecina, 22. protiv Partizana i  26. sa Šturmom iz Graca“, pojasnio je Lazetić. Posle jesenjeg dela prvenstva TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova iz 11 pobeda, 6 remija i 2 izgubljena meča.