Podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada

U Ljutovu počinje podela kanti za otpad

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava stanovnike Mesne zajednice „Ljutovo“ da od sutra, 26. aprila kreće podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada. Podela će se obavljati do 09. maja radnim danima od 08 do 14:30, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Iz Čistoće upućuju apel građanima da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti, a svi oni koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele, istu će moći preuzeti u prostoriji mesne zajednice radnim danima u navedenom terminu od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta. Za izvršenu uslugu počev od 01. juna, Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada, a prvi računi će na adrese stići u julu.

Odvoženje otpada putem tipske posude (kante) će se sprovoditi svakog ponedeljka, počev od 15. maja, a do tada smeće će se odvoziti putem tipske vreće (žuti džak) prema ustaljenoj dinamici.