Podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada

U Bačkim Vinogradima počinje podela besplatnih kanti za odvoženje otpada

Javno-komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane Mesne zajednice “Bački Vinogradi” da će se od 13. do 28. marta vršiti podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada. Podela će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

“Apelujemo na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će moći preuzeti u prostoriji mesne zajednice radnim danima u navedenom periodu periodu od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta”, ističu u ovom preduzeću i dodaju da će se za izvršenu uslugu počev od 01. aprila izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada.

Prvi račun će stići u maju mesecu, a do tada odvoženje smeća će se vršiti po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće, dok će se od 01. aprila smeće odvoziti svakog utorka.