Servisne informacijeAktuelno

Radno vreme za Badnji dan i Božić

Za Badnji dan i Božić, koji se ujedno obeležava i kao državni praznik, pojedine gradske ustanove, javna preduzeća i institucije radiće prema izmenjenom radnom vremenu ili će biti zatvorene. U nastavku pročitajte kako će raditi ambulante, prodavnice, apoteke…

Dom zdravlja:

Služba za opštu medicinu

Nijedna ambulanta u gradu i prigradskim naseljima 07. januara neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u ambulanti Ogranak IV na Karađorđevom putu od 07 do 20 časova, nakon čega dežurstvo preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć od 20 do 07 časova ujutru. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo od 0 do 24.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece:

Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovaće dežurstvo za Božić u Dečijem dispanzeru u vremenu od 08 časova do ponoći, nakon čega će dežurati Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice.

Stomatološka služba:

07. januara dežurstvo će biti organizovano i u Zubnoj poliklinici, od 07 do 13 časova.

Respiratorna ambulanta (Harambašićeva):

Ambulanta će na dan Božića biti otvorena od 07 do 14 časova.

Apoteke:

U subotu, 07. januara, dežurna će biti apoteka “Galen plus” u Gradskoj kući koja će raditi non – stop.

JP “Subotica-trans”:

Na dan Božića, autobusi će saobraćati po redu vožnje za nedelju. Zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama, neće saobraćati polasci koji saobraćaju tokom školske godine, a označeni su oznakom „Đ“ u redu vožnje.

JKP “Parking”:

07. januara parking se neće naplaćivati na čitavoj teritoriji grada.

Pošte:

Sve pošte u gradu će 06. januara raditi skraćeno, 07. januara biće zatvorene, dok će pošta na graničnom prelazu Horgoš raditi non-stop.

JKP “Stadion”:

Na Badnji dan 06. januara, uprava preduzeća će raditi skraćeno do 12 časova, dok će bazen u Dudovoj šumi, sportski tereni u Prvomajskoj ulici, Stonoteniska sala i Gradsko strelište biti zatvoreni. Na Gradskom stadionu biće obezbeđeno dežurstvo, a Gradsko klizalište, SRC “Prozivka” i Hala sportova radiće redovno. U subotu, 07. januara u Hali sportova će biti organizovano dežurstvo, Gradsko klizalište i SRC “Prozivka” će raditi prema redovnom radnom vremenu, dok će ostali objekti biti zatvoreni.

JKP “Subotičke pijace”:

Sve pijace u nadležnosti ovog preduzeća radiće po prazničnom radnom vremenu, od 07 do 13 časova.

Prodavnice:

Prodavnice IDEA, Maxi, Univerexport i LIDL će 06. januara biti otvorene do 18 časova, a na dan Božića neće raditi. Izuzetak će biti Univerexport-ovi objekti, koji će 07. januara raditi u jednoj smeni.

Gradska biblioteka:

Gradska biblioteka će tokom predstojećih praznika raditi po izmenjenom radnom vremenu.  06. januara biće otvorena od 07:30 do 12, dok 07. januara neće raditi.