Podela besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada

Podela kanti za odvoženje otpada sutra počinje u Čantaviru

Javno-komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane Mesne zajednice Čantavir da će od sutra, 30. marta, do 28. aprila, vršiti podelu besplatnih tipskih posuda (kanti) za odvoženje otpada. Podela će se obavljati radnim danima od 08 do 14:30 časova, a potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

“Apelujemo na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele, istu će moći preuzeti u prostoriji Kluba penzionera u ulici Bolmanska BB, radnim danima u navedenom periodu od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta”.

U JKP “Čistoća i zelenilo” ističu da će se za izvršenu uslugu počev od 01. maja, izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom – usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada, dok će prvi računi na adrese korisnika stići u junu mesecu.

Odvoženje otpada će se sprovoditi na sledeći način:

Za prvi deo Čantavira, gledano iz pravca Subotice, do Topolskog i Senćanskog puta, smeće će se odvoziti svakog utorka, počev od 09. maja u periodu od 06 do 14 časova, dok će se za drugi deo Čantavira, od Topolskog i Senćanskog puta, pa sve do Bačkog Dušanova, smeće odvoziti svake srede, počev od 10. maja u periodu od 06 do 14 časova.