PGS: Grejanja nema

Više hiljada porodica u Subotici se suočava sa situacijom da bez obzira na nastupele hladne dane, radijatori su im i dalje hladni. Nadležni uveravaju da će se situacija za nekoliko nedelja rešiti.

Svaki zahtevan infrastrukturalni projekat zahteva ozbiljno planiranje i realizaciju. Tako je to moralo biti i sa izgradnjom prze pruge Beograd – Budimpešta. Posebna pažnja se morala posvetiti i delu projekta revitalizacije nadvožnjaka na glavnoj saobraćajnoj arteriji u Subotici. Međutim u stvarnosti nije tako. Subotica se u poslednjim mesecima suočava sa nizom ozbiljnih propusta, koji su vezani za realizaciju napred navedenog projekta.

Kašnjenje grejne sezone u Subotici, je samo još jedan u nizu pokazatelja nesposobnosti i nestručnosti ljudi koji odlučuju o našim sudbinama.

Očekujemo da JP Subotička Toplana, ne naplati ni jedan jedini dinar svojim korisnicima usluga, i to za vremenski period dok nije obezbedio uredno grejanje stanova svojih potrošača. To je minimun korektnog odnosa pružaoca usluga grejanja prema korisinicima te usluge. A krivicu za nastali ozbiljan propust neka raspravi javno preduzeće sa nadležnima za izgradnju prze pruge.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *