Nela Tonković: Vodićemo odgovornu i komšijsku politiku

Koalicija Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković na lokalnim izborima osvojila 15,5% glasova i treća je lista po broju osvojenih glasova birača Subotice, rekla je na održanoj konferenciji za medije Nela Tonković dodajući potom da ih ovi rezultati veoma raduju. Smatramo da u ovim okolnostima imati poverenje 15,5% birača koji glasaju slobodno, jeste velika i moćna stvar kao i da smo ovim rezultatom velikim korakom zakoračili u skupštinski život Subotice.

Nepravilnosti su prema rečima Nele Tonković obeležile i ovaj izborni proces a bilo je onih tehničkih a i onih koje su vezane za ravan okruženja tj. izborni folklor.

Kao i tokom ranijih izbornih ciklusa bilo je sumnji na kupovinu glasova, postojanje duplih biračkih spiskova kao i na određene pritiske koje su trpeli građani kako bi svoju slobodnu volju poklonili onome koji te pritiske vrši, ali je ipak sve to teško dokazivo.

U naredne četiri godine odbornici Koalicije Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković  biće aktivni i neumorno će zastupati interese građana odnosno vodiće odgovornu i komšijsku politiku . Vodićemo računa pre svega o javnom a ne o ličnom interesu, rekla je Tonković.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *