Izabrano novo rukovodstvo GrO SPS Subotica

Članovi subotičkog Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, u petak, 18. novembra održali su 11. Gradsku izbornu konferenciju na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika izabran je Nebojša Crnogorac, za potpredsednike izglasani su Bojan Ružić i Robert Đalai, dok je za sekretara izabran Dejan Antić.

“Iza nas je jedan težak period, nailaze isto tako teška vremena, ali mi se spremamo i nastavljamo da radimo na formiranju novih mesnih odbora i rukovodstva. Ovim izborima, Socijalistička partija Srbije bira jednu novu energiju, podmladili smo i obnovili kadar i nastavićemo tako da radimo i dalje, pre svega na sebi, jer od sebe polazimo, da se spremimo za sve izazove koji nam dolaze i koji će biti pred nama. Koalicija na lokalnom nivou koju imamo sa Srpskom naprednom strankom i Savezom vojvođanskih mađara funkcioniše dobro, sa naše strane mi smo zadovoljni, učestvujemo u radu i donošenju svih odluka i u svemu onome što je za dobrobit građana. Mi smo i do sada bili društveno odgovorni, a takvi ćemo biti i u budućnosti”, naglasio je Nebojša Crnogorac, predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Subotici.

Izbornoj konferenciji prisustvovao je i Branko Ćurčić, član predsedništva SPS-a i potpredsednik Pokrajinske vlade, koji je istakao da se ove godine sprovode izbori na svim nivoima u Socijalističkoj partiji Srbije, kako na republičkom i pokrajinskom, tako i na lokalnim nivoima.

“Mi smo zadovoljni sa radom Gradskog odbora socijalističke partije Srbije u Subotici, jer pre svega u prilog tome govore rezultati koji su postignuti na prošlim izborima, a ja verujem da će se taj trend nastaviti. Za nekih godinu i po dana, kada nas očekuju lokalni i pokrajinski izbori očekujemo da ostvare što bolje rezultate, a to će biti potvrda njihovog rada i partije u celini”, istakao je Ćurčić.