U ponedeljak, 14. februara održaće se 21. Festival ljubavi i vina

U ponedeljak, 14. februara, u Velikoj većnici Gradske kuće održaće se 21. Festival ljubavi i vina a organizatori su se potrudili da osmisle zanimljiv program. Na festivalu će nastupiti duo Vlada i Bajka, koji su nedavno izdali nov album a koji su svoju karijeru počeli na Festivalu omladina kao i kompozitori koji sami pišu, komponuju i izvode svoje numere: Vivien Kurtović, Svetlana Mitrović iz Sremske Mitrovice, Femina vox -uz sopran Ljeposavu Malbaša i tenor Branimira Ljubojevića, Lena Hrvojević iz Novog Sada, Ivan Lešćešen iz Kule, Marko Križanović…

Mnogo je toga bilo muzički interesantnog i zanimljivog u prethodnih 20 godina festivala i  ovo je prilika da se umetnici izraze na određeni muzički način u specifičnoj muzičkoj formi sa ciljem da naprave karijeru što je mnogima do sada i uspevalo, rekao je Stevo Bardak , jedan od organizatora dodajući da ga posebno raduje nastup učenika prvog razreda niže Muzičke škole.

U foajeu Gradske kuće biće priređena i izložba fotografija na kojoj će posetioci moći da se prisete prvih festivala kao i ličnosti koje su u njemu učestvovale a Festival je podržao Grad Subotica, Pokrajinski sekretarijat za kulturu kao i mnogi privrednici Grada.

Festival počinje u 17,00 časova a cena karte je 400,00 dinara.