Praznični koncerti i nastupi tokom ove nedelje u centru grada i na Prozivci

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” će tokom ove poslednje praznične nedelje odlazeće 2022. godine, organizovati nekoliko muzičkih koncerata i nastupa na otvorenom, na kojima će se prikupljati humanitarna sredstva za socijalno ugrožene porodice u Subotici.

Praznični muzički nastupi održavaće se na dve lokacije, u centru Grada i u naselju Prozivka, a na njima će učestvovati mladi subotički muzičari i DJ-evi. Koncerti u centru grada će se održavati kod montažnog ledenog tobogana ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću, 26. decembra od 17 časova nastupiće muzički duo “Sung”, 28. decembra u isto vreme nastupiće DJ Neomodern, a 30. decembra live koncert održaće Anamarija Tumbas i Nikola Radonjić.

Koncerti u naselju Prozivka će se održavati kod montažnog klizališta pored Sportsko-rekreativnog centra, 27. decembra od 17 časova nastupiće subotički DJ-evi, a 29. decembra DJ Silvan Vesnić. Program organizuju Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš” i Kancelarija za mlade Grada Subotice, uz podršku Gradske uprave.