Koncert Garden kvarteta povodom Dana zaljubljenih

Subotički “Garden kvartet” u ponedeljak, 13. februara organizuje koncert povodom Dana zaljubljenih, na kojem će publika imati prilike da čuje nešto drugačiji repertoar od onog sa kojim se ovaj muzički sastav inače predstavlja.

Kako je na konferenciji za medije najavio organizator Žiga Pal, članovi Garden kvarteta na koncertu neće svirati klasičnu muziku, jer žele da na koncert dođe i mlađa publika, a ovoga puta odlučili su da se predstave numerama pop žanra i izvedbama filmske muzike.

“Na repretoaru će se naći pesme grupe “ABBA”, “Sting”, “Queen”, a sviraćemo i pesmu Lady Gage “Shallow” iz filma “Zvezda je rođena”. Siguran sam da će svi prisutni uživati u nekom novom zvuku, jer osim što želimo da proširimo repertoar, želimo da se publici prikažemo u novom svetlu, kako u Subotici, Srbiji tako i u inostranstvu”, istakao je Pal Žiga, pored kojeg će na koncertu svirati i Slobodan Stefanović na drugoj violini, Tamaš Kiš na violi i Viktor Molnar na violončelu.

Koncert će se održati u Velikoj većnici sa početkom u 19 časova, a ulaznice po ceni od 500 dinara mogu kupiti u palačinkarnici “Harmonija”, ili na sam dan koncerta na ulazu u većnicu.