Prikupljanje potpisa za kandidaturu dr Biljane Stojković u Subotici

Koalicija Moramo i Skupština slobodne Srbije će na predsedničkim izborima 3. aprila imati svog kandidata, a to je dr. Biljana Stojković profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Naša koalicija je izašla sa svojim kandidatom jer smatramo da na našoj političkoj sceni su potrebni novi ljudi, a isto tako da je Srbija zaslužila da konačno dobije predsednicu. Vladavina prava i poštovanje Ustava, poštovanje ljudskih i manjinskih prava i solidarnost su među ključnim svarima za koje će se zalagati prof. dr Biljana Stojković. U njenom timu biće profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić i advokat Božo Prelević, kao i Vida Petrović Škero, bivša predsednica Vrhovnog suda Srbije i predsednica Centra za pravosudna istraživanja. Kvalitetno i svima dostupno zdravstvo je jedna od najbitnijih oblasti svakog društva.

Biljanu Stojković će savetovati epidemiolog Zoran Radovanović i Rade Panić, anesteziolog I predsednik Sindikata lekara i farmaceuta. Kada se radi o rešavanju ekonomksih pitanja u timu je dr Božo Drašković, koji je bio član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije. Za sprovođenje programa napretka poljoprivrede u njenom timu su poljoprivrednici okupljeno oko Dragana Kleuta, kao i Ljiljana Tomović, profesorka na Biološkom fakultetu. Urbanizmom će se baviti dr Tomislav Đorđević, a timu Biljane Stojković je i ugledni teolog prof. dr Rodoljub Kubat.

Za kandidaturu dr. Biljane Stojković koalicija Moramo organizuje prikupljanje potpisa 09. I 10. marta u Subotici, Bajmoku i na Hajdukovu u sledećim terminima: 09. u 10. mart, sreda i četvrtak u Subotici u kancelariji Mađarskog pokreta (Šantićeva 25.) 10,00-18,00 10. mart, četvrtak u Bajmoku u zgradi mesne zajednice od 15,00-18,00 sati 10. mart, četvrtak na Hajdukovu u zgradi mesne zajednice od 15,00-18,00 sati. Pozivamo sve građane da svojim potpisima pružaju podršku našoj kandidatkinji za izgradnju jedne pristojne, građanske Srbije.