U subotu, 28. oktobra, štafetna trka za Andreu

U subotu, 28. oktobra krenuće po drugi put iz Subotice štafetna trka sa ciljem da se za našu sugrađanku Andreu Mudrić prikupe sredstva za njeno lečenje na Tajlandu. Akcija „Humanitarna štafeta 2023“ organizuje se po drugi put za redom a u ovoj učestvuje osam trkača, Zoran Crnković, Dijana Šarčević, Srđan Cvijanović, Srđan Saulić, Nemanja Suvajac, Dragan Đurđević, Rita Husar i Đorđe Milošević uz tehničku podršku i medicinsko osoblje.

Sama trasa je Subotica, Sombor, Srpski Miletić, Novi Sad, i onda se preko Bečeja i Čuruga vraćamo za Suboticu, u nedelju oko 14 časova, kaže Dragan Đurđević, jedan od trkača dodajući da svi koji žele da podrže akciju potrebno je da pošalju SMS 226 na 3030.

Zoran Crnković uzeo je učešće i u trci prošle godine. Produžili smo stazu i nadam se da ćemo na ovom nivou učiniti više kako bi akcija bila uspešnija. Odlučili smo se za našu sugrađanku Andreu Mudrić, majku dvoje dece koja je pre izvesnog vremena doživela saobraćajnu nesreću i od tada ne može da hoda a da bi ponovo stala na noge potrebna joj je nova operacija na Tajlandu.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *