Sutra na Paliću počinje manifestacija “Letnji koncerti u Muzičkom paviljonu”

Kako bi vratilo tradiciju, a posetiocima pružilo kompletan ugođaj tokom boravka na Paliću, turističkoj destinaciji koja se po posećenosti svrstava u top 5 u Srbiji, preduzeće “Park Palić” drugu godinu za redom organizuje muzičku manifestaciju “Letnji koncerti u Muzičkom paviljonu”.

Prošle godine smo započeli ovaj divan projekat koji je prepoznat od strane pubike. Potrudili smo se da, kao nekada, turistima i posetiocima pružimo kompletniji ugođaj tokom boravka na Paliću, te su prošle godine letnje subote bile rezervisane za koncerte u Muzičkom paviljonu. Želja nam je da se ti koncerti nastave i u sezoni koja je pred nama i da kroz kvalitetnu muziku upotpunimo doživljaj Palića, objašnjava direktorica ovog preduzeća Valerija Denč.

Svečano otvaranje manifestacije održaće se sutra, 02. jula, a obeležiće ga nastup benda „Gordanov blues ghetto“, nakon čega će uslediti niz koncerata kvalitetne muzike, zaključno sa prvom subotom u septembru. Početak svih koncerta biće u 18 časova.

Program se nastavlja 16. jula, kada će nastupiti Subotički duvački orkestar i Duvački orkestar iz Lakiteleka u Mađarskoj, koji će svirati klasičnu muziku. 23. jula koncert će održati Italijanski kulturni centar “Piazza Italia”, čiji muzički sastav će izvoditi jazz i pop muziku, a 30. jula nastupiće Blue bend sa bluz i jazz muzikom. 06. avgusta nastupiće Subotički duvački orkestar, a 13. avgusta održaće se festival “Zlatna frula Vojvodine”. 27. avgusta svoj nastup održaće Hor seniora “Bajnatski biseri” koji će izvesti izvorne pesme, a 27. avgusta nastupiće učenici Muzičke škole sa klasičnom muzikom. Manifestaciju “Letnji koncerti u Muzičkom paviljonu” zatvoriće Ženski hor “Femina VOX”.