DruštvoAktuelno

Izašao prvi broj besplatnog nedeljnika “Subotica danas”

Naša medijska kuća, ali i grad Subotica bogatiji su za još jedan medij i to u pisanoj formi. Danas je iz štampe izašao prvi broj novina “Subotica danas”, koje će Subotičane svakog četvrtka informisati o najaktuelnijim i najvažnijim dešavanjima u gradu, a pored toga svi naši sadašnji čitaoci sajta i oni budući koji će čitati naše novine, imaće priliku da pročitaju i tekstove o ljudima koji čine ovaj grad, njihovim životima i uspesima.

Pisati o ljudima, o svom gradu, o događajima jeste lepota stvaranja. Znati pisati o ljudima, o svom gradu, o događajima je privilegija. Nedeljnik Subotica danas će živeti svoj život od četvrtka do četvrtka. Ne možete nas naći u svom sandučetu, niti na rafu trafike ispod stripova, jer brižljivo smo birali mesta gde ćete moći uzeti svoj primerak. Samo se okrenite i eto nas. Tu smo. Želja nam je da jednako kao što mi volimo da pišemo, vi čitate, kaže glavna i odgovorna urednica Nataša Gregorčić i dodaje da redakciju čine brojni kvalitetni novinari i saradnici, koji iza sebe imaju dug novinarski staž.

Ono što nedeljnik “Subotica danas” razlikuje od drugih novina je to što je besplatan, a moći će se naći u brojnim gradskim institucijama, u autobusima, taksi vozilima, prodavnicama i na drugim lokacijama po gradu.