Humanitarni bazar i utakmica za Leonu Kovač

FB grupa “Naše malo nekome je sve Subotica”, u nedelju, 06. marta od 15 do 18 časova u sali Tehničke škole “Ivan Sarić”, organizuje peti po redu Humanitarni bazar za našu sugrađanku, dvogodišnju Leonu Kovač kojoj je neophodan novac za lečenje. Prema rečima jedne od organizatora Dane Radomirović, pripreme za ovaj događaj su u punom jeku, a interesovanje donatora, preduzeća, kompanija, institucija kao i pojedinaca je veliko.

“Pozivamo sve zainteresovane koji žele da učestvuju, da li kao izlagači ili darodavci, da se jave meni ili Tijani Mijović putem Fejsbuka. Za sada sve protiče dobro i mi se nadamo da će ovaj bazar biti jednako uspešan kao i prethodni. Ovim putem pozivamo građane da se odazovu i u što većem broju dođu da nas podrže u nedelju. Pored bogatog pratećeg programa očekuje nas i tombola, a mi upućujemo apel svima koji mogu, da daju svoj doprinos kako bi u što većem iznosu prikupljenih sredstava pomogli našoj maloj Leoni da ozdravi”.

Osim bazara, istog dana u 15 časova će u sportskom centru “Janko Pejanović” na Paliću, biti odigrana fudbalska utakmica humanitarnog karaktera između FK “Palić” i FSU “Graničar” sa Kelebije.

Organizatori pozivaju sve koje žele da učestvuju, a nisu u mogućnosti da lično prisustvuju bazaru i poseduju predmete koji im više nisu potrebni, a možda neko drugi može da ih koristi, da se takođe jave. Potrebni su i volonteri koji bi učestvovali u realizaciji radionica za decu, a pozivaju se i vredne domaćice da se pridruže i pripreme slaniše i slatkiše za prodaju. Detaljne informacije o učešću na Humanitarnom bazaru mogu se dobiti ovde.