Tijana Filipović nastavlja karijeru u Spartaku iz Moskve

Tijana Filipović , fudbalerka ŽFK Spartak, posle punih deset godina, u dogovoru sa klubom donela je odluku da karijeru nastavi u Rusiji u Spartaku iz Moskve.

Tijana Filipović je rasla i prošla kroz sve  faze u klubu. Nema tog uspeha u kojem ona nije učestvovala i ona je neko ko je zlatnim slovima ispisivao istoriju ovog kluba. Nema utakmice gde ona nije bila udarna pesnica jer je ili asistirala ili je dala gol. Godinama unazad ona nije bila jedna od najboljih ona je bila ubedljivo najbolja, rekao je Zoran Arsić, predsednik ŽFK Spartak dodajući da iako možda nepravedno zapostavljena ona je branila svoj, ugled, znanje i dostojanstvo.

Za Tijanu Filipović vrata kluba su uvek otvorena, dodao je Arsić a potom „Tići“ poklonio osvećeno Sveto pismo da joj otvori sve puteve i da zna da nikad nije sama kao i dres sa brojem 10.

Želim da se zahvalim predsedniku kluba na lepim rečima. Mislim da sam zahvaljujući klubu izrasla u veliku igračicu kao i da je došlo vreme da svoj put nastavim negde drugde. Zahvaljujem se treneru Bojanu koji me je podržavao kao i svojim saigračicama i znam da će sve uraditi da vrate titulu. Zahvaljuem se i kapitenu Violeti Slović, koja me je uvek podržavala a od danas ja sam najveći navijač Spartaka iz Subotice, poručila je Tijana ne uspevajući da zadrži suze.

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *