Promovisali školu izuzetnim rezultatima

Učenici Tehničke škole „Ivan Sarić“ na značajnim takmičenjima iz raznih oblasti u ovoj školskoj godini ostvarili su izuzetne rezultate a škola im je tim povodom dodelila prigodne nagrade.

Milan Bogavac i Filip Šimon koji su završili četvrti razred, smer tehničar mehatronike, osvojili su prvo mesto  na Republičkom takmičenju iz mehatronike a zapažene rezultate imali su I na Projektnoj nedelji gde je Milan osvojio drugo i treće mesto a Filip prvo. Ozbiljno sam shvatio svako takmičenje i svaka nagrada mi je značajna, kaže Milan koji se priprema za upis na Fakultet tehničkih nauka.

Upis na FTN čeka i njegov drug Filip koji istiće da je svako takmičenje za njega izazov, dok je na svoje uspehe ponosan. Ponos nije skrivao ni direktor škole Željko Rajčić koji je učenicima za postignute uspehe iz struke, sporta pa čak i recitovanja podelio prigodne nagrade.

Ove godine možemo da se pohvalimo sa velikim brojem medalja koje su naši učenici osvojili na mnogim republičkim i međunarodnim takmičenjima. Imamo 14 nagrađenih učenika a medalje su stigle kako iz oblasti sporta tako  iz struke, programiranja, mehatronike pa i iz recitovanja, rekao je Rajčiš a ovu godinu nazvao izuzetno uspešnom kako za učenike tako i za školu.

Vaša dostignuća su rezultat ne samo vašeg talenta, nego i vašeg neumornog rada, strpljenja i strasti prema znanju. Vi ste primeri vašim vršnjacima i inspiracija svima nama koji verujemo u moć obrazovanja. Svaki uspeh počinje sa verom da je moguće. Verujte u sebe, svoje snove i svoje sposobnosti I ne dozvolite da vas strah od toga da ne uspete vas spreči da pokušate i da sanjate nešto veliko, dodao je još Željko Rajčić.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *